Logo MSVAanvankelijk zag het er zondag naar uit dat de stugge verdediging van Cabauw een te hoge horde zou worden voor de voetballers van MSV’19. Ver in de eerste helft was het Wouter Scholman…

die zijn club aan een terechte voorsprong hielp toen hij doelman Slootjes keurig omspeelde en de bal in het net werkte. Nog voor het rustsignaal bracht Jort van Geffen de stand op 0-2, na te zijn bediend door Roy Gruters.

Al vroeg in de tweede helft profiteerde Jort van Geffen van de weggegeven ruimte, door een voorzet van Mark Kemp achter doelman Slootjes te werken: 0-3. Luttele minuten later was het Timo Bakker die de achterlijn haalde en een uitstekende voorzet produceerde, waarna Jort van Geffen de 0-4 inschoot. Hierop volgend was het de beurt aan Jurgen van der Hoeven om te scoren. De 0-5 scoorde hij vanuit een corner van Mark Kemp. Daarna trok Stan Hilhorst alle aandacht naar zich toe, door zijn invalbeurt op te leuken met de 0-6 na een voorzet van Jort van Geffen, de 0-7 nadat Jurgen van der Hoeven de bal prima veroverde op de Cabauw-verdediging en de 0-8 op aangeven van Roy Gruters.