Logo MSVNa de overwinning op ESTO speelden de voetballers van MSV’19 zondag in en tegen Ammerstol. MSV was aan hun stand verplicht om tegen de rode lantaarndrager ten aanval te trekken.

Al van begin af aan was duidelijk dat de bezoekers uit Montfoort de bovenliggende partij waren maar het duurde tot de 20e minuut voordat het overwicht in doelpunten werd uitgedrukt. Timo Bakker werd net binnen de zestien gevloerd. Roy Gruters ontfermde zich over het nemen van de strafschop en maakte geen fout: 0-1. Wouter Scholman tekende met het hoofd voor de 0-2. Nog voor rust maakte Jurgen van der Hoeven de 0-3.

Direct na rust zorgt Jort van Geffen voor 0-4 en niet veel later maakte Mark Kemp zijn eerste competitiegoal: 0-5. Via Wouter Scholman, Jesper Kolfschoten (ook zijn eerste) en opnieuw Wouter Scholman stond het binnen de kortste keren 0-8.

Jort van Geffen zorgde met de 0-9 voor de pijnlijke honderdste tegentreffer voor Ammerstol dit seizoen, waarna Merlijn van der Does de dubbele cijfers aantekende. In het restant liet MSV de teugels wat vieren, maar via opnieuw Jort van Geffen en Robin Stokman, die de hele tweede helft op zoek was en uiteindelijk ook vond, werd het uiteindelijk 0-12.