Logo MSVBinnen tien minuten stond thuisclub MSV’19 met twee doelpunten voor op tegenstander, ASW uit Waddinxveen. Het eerste doelpunt werd binnen de vijf minuten ingeschoten door…

MSV-spits Jort van Geffen, die weinig moeite had om een voorzet van Wouter Scholman te verzilveren.

Enige minuten later stond de 2-0 op het bord via een doelpunt van Scholman, die een corner, genomen door Timo Bakker, intikte. Omstreeks de 25ste minuut werd uit een voorzet van Bakker de 3-0 binnengeschoten door Van Geffen.

Hierna besloot de scheids de bezoekers een handje te helpen door de belangrijkste regel voor een doelpunt te negeren: de bal moet de doellijn zijn gepasseerd. Een via de onderkant van de lat terug het veld in stuiterende bal werd omgezet in 3-1 op het scorebord.

Nog voor rust scoorde MSV-er Stokman de 4-1 met een daverende knal en volgde daarna, over diverse schijven, de 5-1 van Van Geffen. Na rust was de eerste beurt aan MSV: een voorzet van Bakker werd door de meegelopen verdediger Jesper Kolfschoten ingekopt. Daarna ging de MSV-verdediging de fout in en kon ASW-speler De Zwart de score een draaglijker aanzien geven: 6-2.