Logo MSVDe voetballers van Haastrecht kwamen zondag als koploper van de tweede periode naar MSV’19 in Montfoort. Voetballend stelde het vanuit beide kanten niet al te veel voor maar het…

wedstrijdverloop vergoedde veel, zo niet alles. MSV wist Haastrecht in het begin aardig op de eigen helft vast te zetten en dat leverde een doelpunt op van Wouter Scholman in de 12e minuut. Nog geen tien minuten later stond het alweer gelijk. Met een 2-1 voorsprong voor de thuisclub op het bord, door een doelpunt van Robin Stokman, ging men aan de thee.

Haastrecht kwam in de tweede helft vanuit het niets op 2-2, en vrijwel in dezelfde minuut op een 2-3 voorsprong. Na een stief uur spelen was een schot van Robin Stokman te machtig voor de Haastrecht-doelman en de door laatstgenoemde geloste bal kon simpel worden binnen gewerkt door Wouter Scholman: 3-3.

Met nog een kleine tien minuten officiële speeltijd was het opnieuw het duo Stokman/Scholman wat Haastrecht definitief de das omdeed. Prima voorbereidend werk van Stokman en een droog schot van Wouter Scholman bracht de 4-3 eindstand op het bord.