Logo MSVOp bezoek bij ESTO in Bodegraven begonnen de voetballers van MSV’19 uit Montfoort zondag veel te slap aan de wedstrijd. MSV kreeg al binnen vijf minuten hiervoor de rekening…

gepresenteerd, waarbij verdediger Istvan Jankovits met een rode kaart het veld af werd gestuurd, omdat hij niet anders meer kon dan ESTO-speler Milan Egic onderuit lopen. Na een half uur nam de thuisclub een voorsprong. Een fraai afgeronde treffer van Robin Groenendijk zorgde voor een 1-0 ruststand.

In de tweede helft bleef MSV in ondertal de bovenliggende partij en kon de thuisclub slechts zelden iets terugdoen. De laatste tien minuten waren ronduit vermakelijk te noemen. Eerst was er een mooi passje van Jort van Geffen op de maar net in het veld gekomen Stan Hilhorst, die met enkele bewegingen twee verdedigers en de doelman het bos instuurde en de 1-1 gelijkmaker liet noteren.

Hierna was er een corner van de thuisclub die door slap verdedigen van de MSV-ers zomaar over de doellijn viel, waardoor de thuisclub opnieuw de leiding nam: 2-1 en toen het er op leek dat MSV’19 ging verliezen, was er toch weer die dekselse MSV-spits Jort van Geffen, die met een afstandsschot de eindstand op 2-2 bracht.