Logo MSVMSV wist zondag al snel de Rotterdamse tegenstander HOV/DJSCR onder druk te zetten. Binnen tien minuten kreeg MSV een uitgelezen kans om een vroege voorsprong te pakken.

In het 16-meter gebied van de thuisclub ging MSV’er Scholman over de knie bij zijn directe tegenstander, zodat MSV een penalty kreeg toegewezen. Gelegenheidsaanvaller Oostveen werd belast met het klusje. De opgelegde druk bleek helaas ook voor hem te hoog, zodat de HOV-goalie de bal uit de hoek kon pakken.

Er volgde opnieuw een mooie kans voor MSV-spits Van Geffen die de bal van de stip af mocht schieten. Met een ferme knal middendoor liet hij de HOV-doelman kansloos en bezorgde MSV de leiding: 0-1. Hierna wist het team uit Montfoort de rust met de marginale voorsprong te bereiken.

In de tweede helft veranderde er aanvankelijk weinig in het spelbeeld: een spelbepalend MSV en een afwachtend HOV. Het regende nog steeds kansen voor MSV, maar die liepen allemaal op niets uit. Met nog drie minuten officiƫle speeltijd werd de ban gebroken: Scholman kopte de bal onbereikbaar voor de doelman in de hoek: 0-2. Met deze overwinning nestelt MSV zich op de vierde plaats.