Logo MSVDe voetballers van het Montfoortse MSV’19 kregen zondag NOC Kralingen uit Rotterdam op bezoek, op de ranglijst met negen punten uit vijf wedstrijden gelijk met MSV. Al na 48…

seconden pakte de thuisclub een 1-0 voorsprong via clubtopscoorder Jort van Geffen, die op aangeven van Timo Bakker de 1-0 in het doel schoot. Waar de thuisclub met deze snelle voorsprong achterover leunde, daar gingen de Rotterdamse bezoekers op zoek naar de gelijkmaker en die werd na twintig minuten spelen gescoord door Danny van Os. Met nog zo’n acht minuten te spelen tot de rust was het opnieuw MSV-spits Jort van Geffen die een prima passje van ploeggenoot Jurgen van der Hoeven omzette in een goal, hierbij profiterend van de grote ruimte die NOC Kralingen achterin weggaf.

Ook na de thee leek het er lang op dat MSV’19 de 2-1 stand zou kunnen consolideren, maar het was uiteindelijk spits Al Bouayadi die de stand terecht gelijk trok: 2-2. Met nog zo’n vijf minuten officiële speeltijd op de klok scoorde Jort van Geffen de winnende: 3-2, opnieuw via een steekpassje door het midden via Timo Bakker, waardoor MSV’19 de gelukkige winnaar werd.