Logo Voetbal 6Behalve dat Kamerik een forse 1-4 nederlaag opliep, waren er nog enkele andere clubs in de regio die zicht moesten weren in de nacompetitie. CSW uit Wilnis zette een leuke stap richting…

eerste klasse met een 1-0 zege op Rohda uit Leusden, maar of dat genoeg is?

Het Bodegraafse Rohda redde de promotie niet. Door een 0-0 gelijkspel tegen DUNO gaat Zwarte Pijl uit Rotterdam er met de buit vandoor. ARC uit Alphen aan de Rijn redde het vege lijf als eerste klasser door een eclatante 6-2 overwinning op de Racing Club uit Leiderdorp.

Naaldwijk kon CVC Reeuwijk niet beletten naar de tweede klasse te promoveren; het tweeluik werd duidelijk gewonnen door de Reeuwijkers (3-0 en 2-3). Nieuwkoop mag volgend seizoen in de tweede klasse uitkomen door een tweetal zeges op Lyra uit De Lier (2-1 en 2-4).

Alphense Boys wist door een 4-1 zege op het Wateringse VELO de hoofdklasse te bereiken. Voor Alphen viel het voorlopige promotiedoek tegen DOSR (1-3 en 1-1), maar de oranje-zwarthemden krijgen nog een kans als verliezer.

Voor het Harmelense SCH is de nacompetitie ook gestart. In en tegen tegen Hoofddorp, dat aan de haal ging met een 4-2 overwinning. Niks aan het handje, thuis gewoon even rechtzetten!!!