Logo MSVMet goede kaarten in de hand vertrokken de voetballers van MSV’19 uit Montfoort zondag naar Stolwijk. De ploeg stond immers op de tweede plek en winst op de Stolwijkers zou de derde…

periode en de tweede plaats in de eindklassering van de ranglijst dichterbij brengen. Voor Stolwijk gold echter hetzelfde. Een mooi affiche dus voor beide ploegen.

Een evenwichtig begin van de wedstrijd werd halverwege de eerste helft ruw verstoord door Stolwijk-speler Nick Stoppelenburg, die MSV-verdediger Istvan Jankovits het nakijken gaf, waarop deze alleen nog door een overtreding van MSV-er Hugo Peters was af te stoppen. Het gevolg: een penalty voor de thuisclub, die vervolgens onberispelijk werd binnengeschoten: 1-0 voor Stolwijk.

In het verdere verloop van de wedstrijd moest MSV op zoek naar de gelijkmaker. Kansen waren er voor Timo Bakker (2x) en Wouter Scholman, maar de bal wilde er niet in. In het laatste kwartier probeerde MSV’19 de gelijkmaker te forceren, maar kreeg het het lid op de neus toen uit een voorzet van Stolwijk de 2-0 werd gescoord. Een teleurgesteld MSV’19 moest vervolgens ook nog de 3-0 toestaan, waarop de wedstrijd was gelopen.