Logo Sportlust Het moest er toch een keer van komen: In de uitwedstrijd tegen Forum Sport in Voorburg heeft Sportlust zijn Waterloo gevonden en verloor met één goal verschil.

De bezoekers startten de wedstrijd redelijk. Wel was al snel duidelijk dat het geen makkie zou worden want Forum Sport beschikt over een goede collectieve ploeg met twee snelle buitenspelers waar Martijn Jansen en Nick Verhagen hun handen aan vol hadden. Het enige gevaar van de Woerdenaren ontstond uit een tweetal prachtige vrije trappen van Robin Demeijer die echter en prooi voor de uitstekende keeper waren.

Achterin hadden de Rood-witten het een stuk drukker en waar men soms twijfelde om resoluut in te grijpen. Zo ook na een klein half uur. Wederom twijfelachtig ingrijpen schoot een speler van Forum Sport de bal van zeker 30 meter hoog in de kruising achter de verbouwereerde Michael de Leeuw 1-0.

De tweede helft probeerde Sportlust iets meer druk te zetten, maar Rick Wils lag volledig aan banden bij de boomlange voorstopper van Forum Sport. Sportlust kreeg niet echt veel kansen maar de grootste was vlak voor tijd voor Mitch van der Vlist, maar zijn schot kon nog van de lijn worden gehaald en eindigde het in 1-0 voor de thuisclub.

Foto’s: Arie Verhagen