Logo Sportlust Afgelopen dinsdagavond stond er voor Jong Sportlust een voetbalwedstrijd tegen Sparta O19 op Het Kasteel in Rotterdam op het menu. De eerste helft gaf Sportlust aardig…

tegengas aan de jeugdige Rotterdammers. De bezoekers kregen een aantal kansen maar wisten deze niet te verzilveren. Een schitterende lob van aanvoerder Jeroen Merk had meer verdiend maar de Sparta-doelman tikte de bal onder de lat vandaan. Sparta wist wel een keer te scoren via een schitterende snelle combinatie en ging met een 1-0 stand de rust in.

In de tweede helft werd er veel gewisseld om een ieder te laten voetballen. Dit kwam uiteraard de vaste spelpatronen niet ten goede en de Rotterdammers konden vrij gemakkelijk, maar pas tegen het einde van de wedstrijd uitlopen naar een 4-0 overwinning. Kortom, een leerzame wedstrijd voor de jeugdige talenten van Sportlust.

Op dinsdagavond 8 november speelt Jong Sportlust een oefenwedstrijd tegen FC Utrecht O19. Deze wedstrijd begint om zeven uur op Zoudenbach, het trainingscomplex van de FC.

Foto’s: PR/Sportlust

jong sportlust1

jong sportlust