Logo Polsstokverspringen3Ook bij de afgelopen zaterdag gehouden polsstokverspringwedstrijden in Jaarvel om de RB Traprenovatie Bokaal vielen er nauwelijks verrassingen op te tekenen. Jaco de Groot…

won bij de senioren, de Woerdenaar sprong als enige over de twintig meter en eindigde voor Erwin Timmerarends en Wouter van Midden.

Dymphie Baas – van Rooijen uit Oudewater nam bij de dames de titel in beslag voor Wendy Helmes en Kimberly Engelhard. De Woerdense Eline Duurkoop legde beslag op plek vier.

Bij de Junioren kwam er een andere winnaar uit de bus dan gebruikelijk, Daniel Cluistra uit Haastrecht. Hij sprong verder dan Matthieu van Vuuren en Auke de Wit Jaarsveld. Bas van Leeuwen uit Woerden viel als vierde net naast het podium, terwijl klassementsleider Richard van Bemmel deze middag in het stuk niet voorkwam.

Benschopper Reinier Overbeek won bij de Jongens voor Harmen Timmerarends en Roy Velis en versloeg Demi Groothedde uit Jaarsveld bij de Meisjes overtuigend Iris Mulder en Laura Maaijen.