Logo WVWTijdens het concert van Marco Borsato op de eerste zaterdagavond van de Woerdense VakantieWeek, staat er minder publiek op het Exercitieveld dan het veld aan kan. Dat zei voorzitter…

Peter de Bruijn tijdens de openingsavond in gesprek met RPL Woerden.

Uit veiligheidsoverwegingen worden zo’n 6500 toeschouwers toegelaten op het veld. Dat is minder dan de ruime 8000 die andere jaren op het veld stonden. Volgens de voorzitter is de veiligheid de belangrijkste reden voor deze beslissing en is daarom niet de maximale vergunning voor het veld aangevraagd. Bovendien is het volgens de organisatie een voor WVW-begrippen duur concert, waarbij in de vorm van wat extra ruimte op het veld meer comfort aan de bezoekers wordt gegeven.

Peter de Bruijn hoopt dat het veld droger wordt na de regen van afgelopen dagen. Mocht dat niet het geval zijn, wordt zand op het veld gestort. Het concert van Marco Borsato is uitverkocht.

Tijdens het concert van Marco Borsato op de eerste zaterdagavond van de Woerdense VakantieWeek stond er minder publiek op het exercitieveld dan het veld aan kan. Dat zei voorzitter Peter de Bruijn in gesprek met RPL Woerden. Uit veiligheidsoverwegingen werden zo’n 6500 toeschouwers toegelaten op het veld. Dat is minder dan de ruime 8000 die andere jaren op het veld stonden. Volgens de voorzitter is de veiligheid de belangrijkste reden voor deze beslissing en is daarom niet de maximale vergunning voor het veld uitgevent. Bovendien is het volgens de organisatie een voor WVW-begrippen duur concert, waarbij in de vorm van wat extra ruimte op het veld meer comfort aan de bezoekers is gegeven. Het concert van Marco Borsato was uitverkocht.