Logo Multi Sport WoerdenIn Woerden is een nieuw initiatief gestart om een grote groep volwassenen aan het sporten te krijgen. Dit initiatief, “Multi Sport Woerden”, wil Woerdenaren de mogelijkheid bieden om overdag te…

sporten tegen een kleine vergoeding, zonder dat ze vast zitten aan competitie verplichtingen. Marijn Zaal speelde al met dit idee sinds hij zelf op het CIOS zat en heeft dit nu samen met Welzijn Woerden kunnen realiseren.

In samenwerking met verschillende sportclubs wordt er een flexibel en gevarieerd sport programma aangeboden. Deelnemers kunnen zo kennis maken met bijvoorbeeld korfbal, voetbal, rennen of frisbee. Door deze samenwerking met de verenigingen kunnen de kosten voor de deelnemers laag blijven, namelijk maar €3,50 per training, en worden de Woerdense sportfaciliteiten efficiënter gebruikt.

Multi Sport Woerden richt zich op vrouwen en mannen tussen de 25 en 55 jaar, die dan wel een kleine beurs hebben of die op zoek zijn naar flexibiliteit en diversiteit. Ook de bewoners van de Stadspoort zijn uitgenodigd om op deze manier te gaan sporten en kennis te maken met het Woerdense sportaanbod.