Logo Waterpolo2 De damesselectie van BZ&PC waterpolo mag zich gelukkig prijzen met twee nieuwe aanwinsten voor het nieuwe seizoen. Kaylee Schellingerhout en Noah Boswinkel komen…

dit seizoen uit voor de Bodegraafse equipe.

Schellingerhout begon haar carrière in de jeugd van het Alphense ‘AZC’, waarna ze een overstap naar het Goudse GZC-Donk maakte. Een korte tussenstop maakte ze bij Cheltenham in Engeland.

Ook keepster Noah Boswinkel komt de selectie versterken. Boswinkel, met een bak vol ervaring begon op 4-jarige leeftijd eveneens bij GZC-Donk en speelde daar vijftien jaar vol plezier. Boswinkel groeide uit tot hoofdklassekeepster en kwam uit voor de nationale jeugdselecties.

Na een sabbatical en plezierig waterpolo bij BZ&PC Dames 4, versterkt ze nu de Bodegraafse hoofdmacht. Beide dames maakten zaterdag voor het eerst hun opwachting in thuisbad De Kuil, al werd het daadwerkelijk meespelen van Schellingerhout nog even uitgesteld.

In de eerste ronde van de ManMeer!Cup won de Bodegraafse equipe eenvoudig van VZ&PC uit Vriezenveen. BZ was oppermachtig. Het werd 27-2 en daarmee is de ploeg van Schellingerhout en Boswinkel door naar de volgende ronde.

Foto: RTV Bodegraven
Kaylee Schellingerhout (l) en Noah Boswinkel: de nieuwe aanwinsten
bzpc