Logo Esther Vergeer Foundation Tijdens de jaarlijkse relatiebijeenkomst van de Esther Vergeer Foundation is het ambassadeurschap van Ruben Spaargaren aangekondigd. Deze jonge…

ambitieuze rolstoeltennisser is momenteel de nummer 1 van Nederland in het enkel én dubbel spel!

Ruben is in 2010, via de Esther Vergeer Foundation, gestart met rolstoeltennis en is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste rolstoeltennissers van Nederland!

De Esther Vergeer Foundation is blij en trots dat het bestaande team van ambassadeurs (met Diede de Groot en Maikel Scheffers) uitgebreid wordt met dit jonge talent. Ruben zal, als ambassadeur, bij verschillende activiteiten van de Foundation aanwezig zijn.

De Esther Vergeer Foundation maakt het met haar Join the Club projecten mogelijk dat kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ kunnen sporten op een gewone vereniging. De Foundation ondersteunt hierbij zowel de verenigingen als de kinderen. De eerste Join the Club projecten zijn in 2015 van start gegaan en op dit moment zijn er 23 projecten in Nederland. Iedere week wordt er door ca. 100 kinderen wekelijks getennist op verenigingen. De ambitie van de Foundation is dat ieder kind met een beperking op een redelijke afstand van waar hij/zij woont kan sporten bij een vereniging.

Foto: Esther Vergeer Foundation
Rolstoeltennisser Ruben Spaargaren is de nummer 1 van Nederland
Ruben1