Nadat het IT-bedrijf Avance uit Breukelen zich onlangs heeft teruggetrokken als hoofdsponsor van SCH moest de Harmelense voetbalclub naarstig op zoek naar nieuwe sponsoren. Naast hoofdsponsor Plus van Velzen zijn ook de Theo Pouw groep en CompaC Services BV aangetreden als nieuwe co-sponsoren.

Pouw is geen onbekende in de omgeving. In het Utrechtse bedrijf werken ongeveer 500 mensen in de grond-, weg-, water- en betonbouw. CompaC Services BV, de tweede co-sponsor is gevestigd in Woerden en is onder meer gespecialiseerd in airconditioning en warmtepompen.

De directeuren van beide bedrijven zijn via hun bij SCH voetballende kinderen bij de Harmelense club terechtgekomen en samen met hoofdsponsor Plus van Velzen steunen ze SCH om weer op hetzelfde niveau te komen waarmee ze nu uit het zondagscompetitie stappen.

De consequentie van de overstap van de zondag naar de zaterdag is dat SCH opnieuw onderaan in de vierde klasse moet beginnen, terwijl voor het eerst in haar carrière de Harmelense club er dichtbij is om naar de eerste klasse te promoveren.

Foto: SCH’44 – vlnr: Ruud Sluijs, Arnold de Lang, Erwin Luiten, Alexander Pouw en Theo Pouw