Sinds begin dit jaar is Mark van Leeuwen aangesteld als programmeur van het Klooster Poppodium. Directeur Leontien Wiering is blij met de samenwerking. “Mark is een aanwinst binnen ons team, is goed thuis in de muziekwereld en kent als geen ander het publiek van Woerden en de regio”.

Het Klooster Poppodium is een nieuw programma-onderdeel binnen het theateraanbod van seizoen 2019-2020. Op dit moment staan er vijf popavonden gepland in het nieuwe seizoen. Op deze avonden wordt de theaterzaal van Het Klooster ingericht als poppodium, met een capaciteit van ongeveer 250 man. Doordat het podium over de theaterstoelen wordt gebouwd, ontstaat er een echte popzaal met staplaatsen op het toneel.

Naast artiesten met landelijke bekendheid, biedt het Klooster Poppodium ook lokaal talent de kans om te spelen in eigen stad. Met een voor- en hoofdprogramma en DJ`s voor- en achteraf, biedt dit nieuwe concept een complete avond uit. “Door aan de slag te gaan als muziekprogrammeur bij Het Klooster kan ik mijn kennis, ervaring en interesse in de muziekwereld naar een hoger plan tillen”, aldus Mark van Leeuwen.