Logo Mobilee Mobilee, wat “bewegen” betekent, is een vereniging ontstaan uit een fusie van de Woerdense gymnastiekverenigingen Bato en Houvast. Veel Woerdenaren…

bewaren goede herinneringen aan hun tijd bij deze verenigingen. Niet alleen aan de sportieve activiteiten, maar ook aan de sociale contacten die daardoor ontstonden!

De Woerdense beweegvereniging heeft onlangs een overeenkomst onderteken met de Woerdense sportwinkel Go Sport. De komende vier seizoenen gaat de sportketen optreden als kledingsponsor van Mobilee. Go Sport heeft daarnaast geholpen door het beschikbaar stellen van de pasmaten. Naast de levering van de trainingspakken zullen ook de nieuwe turnpakjes voor de turnselecties via de sponsor geleverd gaan worden.

Ook de recent getekende vierjarige overeenkomst met hoofdsponsor Bouwbedrijf W. de Wit maakt het mogelijk dat er voor de trainers en leden van de turnselecties nieuwe uniforme trainingspakken aangeschaft kunnen worden, waarop dan naast het mobilee-logo ook dat van het Woerdense bouwbedrijf zal schitteren.

Foto’s: PR/Mobilee
Ondertekening van het sponsorcontract met het Woerdense bouwbedrijf De Wit
mobilee1
Go Sport voor vier seizoenen kledingsponsor van Mobilee
mobilee2