Logo SportlustTijdens de zomerstop is er achter de schermen hard gewerkt aan het samenstellen van een nieuwe TC A-selectie. De nieuwe TC bestaat voorlopig uit Cees Pels…

– voorzitter/coördinator Willem Cnossen – coördinatie scouting en wedstrijdanalisten en Maarten Cieremans – aanspreekpunt JO19-1 en begeleiding spelers richting selectie.

Jochem Sneep is bestuurslid voetbalzaken en eindverantwoordelijk. De TC zal verder aangevuld worden met een aanspreekpunt voor het tweede elftal (spelers en staf) en een tweede persoon voor de aansturing van het eerste elftal.

Inmiddels is er ook een nieuwe teammanager voor het eerste elftal aangesteld en Paul Alkema zal deze rol gaan vervullen.

Voornaamste doel van de TC is een perfect (voetbal)klimaat te creëren, waarbinnen de teams optimaal kunnen presteren. Daarbij wordt sterk gefocust op verbetering van de kwaliteit van de spelers, de technische en organisatorische infrastructuur en scouting in de regio. Naast de bemensing zal ook het werkgebied van de TC wat verbreed worden. De JO19-1 (voorheen: A1) zal meer worden betrokken bij de A-selectie om daarmee de aansluiting voor spelers makkelijker te maken.