Logo Sportlust Sportlust speelde zaterdag de wedstrijd tegen SVC ’08, een ploeg uit de onderste regionen van de ranglijst. Tot aan de zeventigste minuut leek er geen vuiltje aan…

de lucht voor de gastheren, met een stand van 2-0 (goals van Stef Hoogveld en Mitch v.d. Vlist) was het een kwestie van uitspelen. Vanuit het niets kwam SVC ’08 plotseling op 2-1 en uit dat doelpunt haalden de bezoekers zoveel energie dat de ploeg uit Wassenaar zes minuten voor tijd zelfs op 2-2 kwamen. Gelukkig kon Mitch v.d. Vlist in de 89e minuut alsnog de zo belangrijke driepunter veilig stellen.

Toen na afloop bleek dat alle boven Sportlust staande ploegen twee of meer punten hadden verspeeld was de opluchting des te groter. De Rood-witten staan weer tussen de ploegen die gaan strijden om het kampioenschap. Volgende week staat er een heuse topper op het programma: de thuiswedstrijd tegen sc Feijenoord. De winnaar blijft meedoen om de titel, de ploeg die verliest haakt voorlopig af en de tijd om opgelopen averij goed te maken wordt steeds minder, dus zal de ploeg er alles aan gelegen zijn om geen uitglijders te begaan en de punten “gewoon” binnen te halen.

Foto’s: Henk Wit