Logo Turnen Zondag was de NK toestelfinale van de derde divisie in Almelo. Noa-Mae Blackwell van OKV uit Harmelen had zich geplaatst voor de brug en was reserve voor de vloer.

Aangezien er een turnster uitviel op de vloer mocht Noa-Mae haar vloeroefening laten zien. Negen turnsters streden voor het Nederlands Kampioenschap en de spanning was dan ook groot of de spectaculaire vloeroefening die Noa-Mae met veel uitstraling liet zien ook een podiumplaats waard zou zijn. De ontlading was dan ook groot toen we haar punten zagen ze kreeg 12,167 en dat was goed voor een zilveren medaille.

Noa-Mae is tweede van Nederland met haar vloeroefening en vijfde met haar brugoefening. Zaterdag hadden drie turnsters van OKV hun regiofinale in Amersfoort. Devi Pot werd zevende van de 26 turnsters en Amber Rozengarden werd 17e.

Noah Benevente Martin werd tweede van de 28 turnsters op de balk en op de vloer en kwam in totaal op een vijfde plaats terecht wat goed was voor een bronzen medaille. Devi en Noah zijn door naar de districtsfinale.