Logo BodegravenHet is nog even wachten op de eerste punten voor vv Bodegraven. In de thuiswedstrijd tegen AGE-GGK ging Bodegraven er in de tweede helft met 2-5 onder door. Het verloop van…

de wedstrijd was een herkenbaar patroon voor Bodegraven: op achterstand komen, dan weer terug komen en een voorsprong nemen en uiteindelijk de wedstrijd toch weer uit handen laten glippen.

Afgelopen zondag was het niet anders. Na een half uur kopten de Rotterdammers raak uit een hoekschop en kort daarop bewees Gerrit Hulters met zijn snelheid weer heel belangrijk te zijn voor Bodegraven: 1-1. Na rust had Bodegraven een bliksemstart. Jordi de Groot vond via een uitbraak met een fijne pass de vrijstaande Gerrit Hulters die simpel de 2-1 binnen tikte. Het zag er toen goed uit voor Bodegraven.

Echter bij een vrije schop ging Bodegraven weer onderuit. Weer koppend wist AGE-GGK het doel van de goed keepende Marco Vonk te vinden: 2-2. Vanaf dat moment raakte Bodegraven af van de ingeslagen weg. Het ging toen alleen maar bergafwaarts. AGE-GGK liep toch nog snel uit naar een ietwat geflatteerde 2-5 zege.