Logo Polsstokbond Holland Komende zaterdag vindt de jaarlijkse feestavond van de Polsstokbond Holland plaats. Op deze avond bij de Boerinn in Kamerik zullen een aantal prijzen worden…

uitgereikt.

De belangrijkste prijs is voor de Springer van het Jaar, voor degene die over het hele jaar het beste heeft gepresteerd. Voor die felbegeerde prijs zijn drie genomineerden: Jaco de Groot uit Woerden (wist bijna alle wedstrijden te winnen en sprong als eerste mens over de 22 meter), de 16-jarige Fabienne Overbeek uit Benschop (NL Dameskampioen en verbrak het leeftijdsrecord met 16.18 mtr) en haar broertje Reinier (zette het Nederlands record op zijn naam met 19.81 mtr).

Voor de titel Talent van het Jaar komen in aanmerking Demi Groothedde uit Jaarsveld en Kenzo Hielema, zij sprongen beiden een nieuw leeftijdsrecord. Demi werd daarnaast NL kampioen en Kenzo tweede bij het Hollands kampioenschap. Iris Mulder werd Hollands  kampioen bij de meisjes.

Het hoofdbestuur van de Polsstokbond Holland zal beslissen wie de winnaar wordt van deze prijzen. Hiernaast worden onder andere ook de prijzen uitgereikt van het De Samenwerking-klassement, de Bert Hertog-bokaal (winnaar meeste ongesponsorde wedstrijden) en het Willem Brouwer-plateau (meeste persoonlijke records).

Foto’s: Polsstokbond Holland
Jaco, Fabiënne en Reinier
collage1

Onder: Demi, Kenzo en Iris
collage2