Logo RijnstreekDe bezoekers uit Noorden begonnen voortvarend tegen de Bruggenaren, want reeds in de eerste minuut scoorden ze de 0-1. Het leek een makkelijke middag te worden want NSV…

creëerden nog diverse kansen maar daaruit werd niet gescoord. De Rijnstreek kreeg, mede door een tomeloze inzet, ook enkele kansjes maar de ruststand werd bereikt met een 0-1 voorsprong voor NSV’46.

Direct na de pauze kreeg NSV een strafschop, omdat de Noordense spits onreglementair onderuit werd gehaald. De bezoekers faalden echter vanaf de penaltystip. De Rijnstreek scoorde in de 65e minuut wel uit een strafschop: 1-1.

NSV ging daarna, als door een adder gebeten, plotseling veel beter voetballen, maar kon niet tot scoren komen. De gasten drongen wel aan en De Rijnstreek moest ver op eigen helft terugzakken . In de 85e resulteerde dat in een fraaie goal van Menno van Zuylen: 1-2. 

Dat werd ook de eindstand al kreeg heel NSV, inclusief de veertig meegereisde Noordense supporters, het in de laatste minuut nog Spaans benauwd door een misser van NSV-keeper Tim Boers. Het liep voor de ploeg van trainer Dennis van den Ing echter met een sisser af.