Logo OudewaterZaterdag speelde Oudewater een oefenwedstrijd tegen tweede klasser Berkel. Over en weer waren er wat plaagstootjes in het eerste kwartier, waarbij zich een paar kleine kansjes…

voor beiden voordeden.

Een te laat ingezette actie van Niek Sluijs leverde Berkel een strafschop op, deze belandde echter tegen de paal, werd opnieuw ingeschoten, maar dat telde niet. Na een doelpoging van een van de Berkelse aanvallers werd uit de rebound vrij simpel de 0-1 genoteerd waarmee de thee werd opgezocht.

Berkel begon met o.a. met oud-Feyenoorder Jos Buitenhuis aan de tweede helft. Wissel Job Anbergen moest al binnen vijf minuten met een stevige blessure het veld verlaten. Simon la Lau had kans op de gelijkmaker, maar de bal ging naast. Toen Menno Venhof binnen de “zestien” werd neergehaald wees de referee naar de stip, Venhof velde het vonnis persoonlijk: 1-1!

Hierna deden de Oudewaternaren er alles aan om de verdediging van Berkel te doorbreken. Venhof won nog een duel met de doelman, Een fraaie ”indraaier” van Simon la Lau stelde diezelfde Venhof in staat om te scoren, de 2-1 lukte echter pas in twee keer en dat werd tevens de eindstand.