Logo Voetbal 6Woensdagavond voetbalde FC Utrecht tegen Bnei Yehuda Tel Aviv op Sportcomplex Zoudenbalch. De Israëlische tegenstander van FC Utrecht was overduidelijk niet naar…

Sportcomplex Zoudenbalch afgereisd om van het Utrechtse kastje naar de muur te worden gestuurd. De oranjezwarten schuwden geen duel. Joegen voortdurend, vanuit een bijzonder gesloten formatie, op de bal.

De ploeg van trainer/coach Erik ten Hag moest flink aan de bak. Vijf minuten voor het einde van de eerste helft werd keeper Menno Heus ineens geconfronteerd met een vrij voor zijn neus opduikende Alon Turgeman. De jeugdinternational van Israël profiteerde van een misser in het hart van de Utrechtse defensie, waar Willem Janssen de bal kwijtraakte. Turgeman omspeelde Heus en zette, tegen de verhoudingen in, de stand op 0-1.

Het was rechtsback Klaiber die tien minuten na de break besloot eens een poging te wagen bij Aiyenugba, de Israëlische keeper. De Nieuwegeiner roste de bal van een meter of 25 in de hoek: 1-1. In deze stand kwam geen verandering meer.