Logo sc Woerden 2SC Woerden begint haar oefencampagne op zondag 7 augustus met een wedstrijd tegen de zondag tweede klasser Unitas uit Gorinchem op het vertrouwde gras aan de Steinhagenseweg.

Daarna spelen de mannen van Roy Versluis in het kader van het Knopendraaiers Toernooi van voetbalvereniging Montfoort op dinsdag 9 augustus in Montfoort tegen de kersverse zaterdag hoofdklasser Argon. Ook in Montfoort wordt zaterdag 13 augustus de strijd aangebonden met LRC Leerdam (1e klasse zaterdag). Het oefenprogramma wordt op dinsdag 9 augustus op eigen veld afgesloten met een wedstrijd tegen CSW uit Wilnis. Merkwaardig is dat tegen deze streekclub al zeker vijftien jaar niet meer is gespeeld. Het afgelopen seizoen degradeerden de Wilnissers naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal.

Na deze wedstrijden worden er door SC Woerden drie bekerduels gespeeld. Dit zal gebeuren in de periode van zaterdag 20 tot en met zondag 28 augustus. De tegenstanders van de Woerdenaren zijn inmiddels bekend: Sportlust ’46 (1e klasse zaterdag) SCH ’44 (2e klasse zondag) en vv Montfoort (1e klasse zaterdag).