Logo Voetbal 6Om vast een beetje op gang te komen voor de tweede seizoenshelft van de reguliere competitie spelen de clubs in aanloop daarvan vriendschappelijke potjes. Zo ontvangt het eerste…

team van Sportlust de v.v. WNC (Waardenburg Neerijnen Combinatie) om half drie en de reserves van de Rood-witten zijn vanaf twaalf uur gastheer op sportpark Cromwijck voor het vlaggenschip van Linschoten. SC Woerden gaat in eigen huis aan de Steinhagenseweg de strijd aan tegen het Utrechtse EDU. Scheids Hoogerbrugge begint om half drie.

Rotterdam United legt zaterdag de loper uit voor Kamerik. De aanvang op het sportpak aan de RFC-weg in Rotterdam is half drie.

Voor de supporters van het Harmelense SCH zit er komende tijd weinig anders op om met hun helden naar elders te reizen. Zaterdag spelen de Geel-zwarten op sportpark De Kruisboog in Houten tegen Delta Sports, aanvang drie uur en dinsdag daarop is Montfoort de tegenstander van het keurkorps van René van der Kooij. Die pot begint om acht uur op Sportpark Hofland aan de Bovenkerkweg. Komende zondag tenslotte speelt VEP tegen ASW uit Waddinxveen. Deze wedstrijd op sportpark Cromwijck begint om twee uur.