Logo Siveo Siveo is in Zevenhoven tegen een zeperd aangelopen. Zonder een drietal geblesseerde steekhouders was het geen schim van het team dat de afgelopen weken zulke fraaie…

resultaten neerzette. Met als gevolg een regelmatige en verdiende 3-0 nederlaag.

De geel-blauwen startten dus zonder een drietal geblesseerde steekhouders. Zowel aanvoerder Sjoerd Blonk als topscorer Gerwin Verlaan en verdediger Gertjan Brak moest met uiteenlopende blessures afhaken. In het eerste kwart van de wedstrijd leek Siveo dat nog op te vangen.

Het startte zelfs met een licht overwicht maar moest in de 17e minuut aan een knap counterend Zevenhoven al wel de openingsgoal toestaan: 1-0. Een tik die Siveo maar moeilijk te boven kwam. In eerste aanleg wist het nog wel een paar keer via linkerspits Luuk Blonk gevaarlijk door te komen. Hij was zijn tegenstander regelmatig de baas maar zijn voortzetting was vervolgens uiterst matig.

Na de pauze scoorde Zevenhoven al snel de 2-0 en dat was meteen de genadeklap voor Siveo. Het team speelde zonder overtuiging en het lukte zelfs niet om langdurig balbezit te creëren, laat staan dat het zich kansen wist te scheppen. In de slotfase tekende Zevenhoven zelfs nog voor de verdiende 3-0.

Mede door uitglijders van de concurrenten blijft Siveo wel 3e en blijft het ook in de race voor een plek in de nacompetitie.

Foto’s: Eric van den Hoeven