Afgelopen vrijdag gingen het damesteam van OKV’71 naar Weesp, voor de uitwedstrijd tegen Oberon. De verwachtingen waren niet heel hoog, uitwedstrijden op vrijdagavond zijn niet echt favoriet bij de Harmelense dames.

Desondanks ging OKV voortvarend van start. Oberon had in de eerste set moeite met de sterke service van de bezoekers en kwam daardoor weinig tot aanvallen. De Harmelense dames wonnen de eerste set met 17-25.

In de tweede set leverde OKV echter minder servicedruk en ging Oberon beter spelen. Oberon kwam zelfs op 24-23 voor en had de set kunnen pakken. OKV maakte vervolgens echter drie punten op rij en won de set alsnog met 24-26.

Oberon speelde sterk in de tweede set en nam dat mee naar de derde set. OKV had moeite met de pass en werd slordig. Oberon won de set met 25-18. In de vierde set ging de knop om bij de Harmelense dames. Met hard werken en meer druk met de service wonnen zij de vierde set overtuigend met 17-25. Met deze 1-3 overwinning staat het team nu vierde in de competitie.

Foto: OKV – Spelmoment uit de wedstrijd tegen Oberon