Afgelopen zaterdag speelden de volleybaldames van OKV’71 een thuiswedstrijd tegen de Sovoc-dames uit Soest. OKV had de plicht hier punten te pakken, aangezien de Soestenaren onderaan in de poule stonden en nog geen wedstrijd gewonnen hadden in deze competitie.

De eerste set hadden beide teams wat opstartproblemen. De aanval van OKV was niet overtuigend en de pass van Sovoco liet te wensen over. Het spel van beide partijen was tamelijk traag, na bijna een half uur ging de eerste set met 25-19 naar de thuisploeg.

De dames van Sovoco kwamen de tweede set beter in hun spel en gingen meer aanvallen. Echter, de verdediging van OKV bleef ook niet achter en zo ging de tweede set ook naar de thuisploeg met 25-17.

In set drie keek OKV tegen een kleine achterstand aan. Sovoco begon beter te spelen, maar gelukkig kwam de Harmelense formatie aanvallend beter uit de verf en zo won de thuisploeg ook de derde set, 25-21.

Het aanvallende spel van de thuisploeg werd doorgetrokken naar de vierde set. Met 25-17 ging ook deze set naar de Harmelense dames en won OKV de wedstrijd met 4-0. Geen spetterende wedstrijd, maar wel voldoende voor de winst.

Foto: OKV