Logo OKV Zaterdag deed Lucy Ouwerkerk mee in de districtsfinale, divisie 3 in Amsterdam. Lucy liet nieuwe elementen zien: een kip op rekstok en een dubbele flikflak op de vloer.

Gemma van Leeuwen liet een flikflak op de balk zien en op de sprong een Tsukahara. Lucy kwam van de vijftig turnsters op een 30e plaats en Gemma op een 22e plaats. Een knappe prestatie, want ze streden tegen turnsters die ook meededen aan de halve NK. 

Zeven andere turnsters reisden af naar hun regiofinale in Amersfoort. Suzanne Nap en Claire Boxsem deden het goed in Amersfoort, Suzanne won een zilveren medaille en met een verschil van 0,125 kreeg Claire brons. Daarna kwamen Nynke Hahn, Amy L’Abée, Laura van Holland en Guusje Scheepstra in actie. Nynke Hahn had door een blaar veel moeite met haar brugoefening. Beter ging het op de balk waar ze negende werd.

Laura en Guusje lieten een goede handstand bij sprong zien. Laura had ook nog hele strakke balkoefening waarbij ze zesde werd. Guusje werd 16e met haar vloeroefening. Danaé Hofman liet ondanks een knieblessure een strakke vloeroefening zien en werd 18e.                                                                                                                                                                                                                                                       

Foto: OKV Harmelen
Lucy en Gemma
okv