Logo RVC33 Reeuwijk Juist tegen het Goudse Olympia kampte RVC ā€™33 weer met serieuze problemen. Twee spelers moesten door blessures afhaken en dat maakte de Reeuwijkers kwetsbaar tegen…

het ervaren Olympia dat binnen de eerste tien minuten de vis al min of meer op het droge had met 0-2. Het was het allerslechtste scenario waarmee RVC direct in de wedstrijd mee te kampen kreeg.

Aanvoerder Dennis Jongenelen testte via een vrije schop Stefan van der Meer op zā€™n oplettendheid. Heel slim verraste hij met een lage schuiver de RVC-goalie. In de verdere eerste helft hield Olympia de regie in handen, maar moest wel de 1-2 toestaan. Frank Stolwijk vond met een voorzet op maat Ralph Tol die vrij kon binnenkoppen.

De aansluitingstreffer gaf RVC extra energie in het begin van het tweede bedrijf om Olympia nog pijn te kunnen doen. En even leek de wedstrijd te kantelen. Echter rond de 60e minuut maakte Olympia daar een einde aan. Een aanval uit het boekje werd gepromoveerd tot 1-3, daarmee was RVC geknakt. Na de 1-4 was het helemaal klaar. Een treffer van Zanzibar Booij bepaalde de eindstand nog wel op 2-4.

Foto: Letty Blanken
Felle duels bij RVC ā€“ Olympia
47 rvc