Logo Voetbal 6Voor Kamerik, Sportlust en Siveo zijn de competitiekaarten geschud. De Zegvelders moeten het volgend seizoen een klas lager proberen, Sportlust blijft na de nederlaag van vorige…

week op het zelfde niveau en voor Kamerik is er het toetje dat nacompetitie heet. Alvorens die competitie te starten tegen Blauw Zwart uit Wassenaar òf Van Nispen uit de Zilk òf de withemden van Linschoten, maken de Kamerikers de competitie af tegen De Hazerswoudse Boys. Scheids Rip zal het potje leiden vanaf half drie op het sportpark van de Boys aan de Sportparklaan.

Het gedegradeerde Siveo moet proberen zich nog een keer bij elkaar te rapen, om in ieder geval met een zege afscheid te nemen van de derde klasse. Tegen de Benthuizense SportClub zou dat dan z’n beslag moeten hebben. Vanaf half drie is sportpark de Beemd aan de Milandweg het strijdtoneel. Scheids Scherpenhuyzen zal de pot in goede banen leiden.

Sportlust gaat op bezoek bij Forum Sport in Voorburg. Scheids op sportpark ‘t Loo aan de Prins Bernhardlaan is Van den Helder en die wil om half drie beginnen. Na deze wedstrijd kunnen de kicksen van de rood-witten worden omgewisseld voor teenslippers.