Logo AftrapIn tegenstelling tot hetgeen wij eerder berichtten over SCH ’44 uit Harmelen, is er door het plotselinge overlijden van voorzitter Gert-Jan de Vos een hele andere situatie ontstaan.

In verband met zijn overlijden zijn niet alleen alle wedstrijden van SCH, maar ook alle andere wedstrijden in de tweede klasse B voor komende zondag afgelast.

Voor de SC Woerden wordt zondag een historische dag. Na 98 jaar op zondag te hebben gevoetbald, gaat de club om een aantal redenen zich richten op het prestatievoetbal op zaterdag. Daardoor zullen de blauw-witten komend seizoen moeten starten in de vierde klasse. Tegen Oostvoorne kan er met een zege waardig afscheid worden. Twee uur – sportpark Steinhagenseweg – scheids Westenbroek.

De spelersbus van VEP toert zondag in de richting van Kudelstaart (bij Aalsmeer), want daar wacht de RKDES op de mannen van Reinier van der Leij. Zo makkelijk een serie doelpunten maken als verleden week tegen het arme Leidse Roodenburg, zit er deze keer waarschijnlijk niet in. Sportpark Calslagen aan de Wim Kan Dreef is vanaf twee uur de plaats van handeling, onder leiding van scheids Vlek.