Logo Voetbal 7Met nog twee potjes voor de boeg gaan de meeste competitie-potjes verder om de baard van de keizer. Sportlust ontvangt de Zwaluwen uit Hoorn. De mannen van Wim van…

‘t Westeinde moeten de benen heel zien te houden voor het toetje van de nacompetitie. Het duel begint om half drie op sportpark Cromwijk onder leiding van scheids Roozeboom.

Voor het Zegveldse Siveo is de afstand geen punt om over naar huis te schrijven. Geel-Blauw gaat op de thee in Noorden om de strijd aan te binden tegen buur Sportief. Aanvang half drie op Sportpark Govert van Tilburg aan de Floraweg.

Kamerik gaat wat verder van huis, naar Woubrugge om precies te zijn. De twee ploegen ontlopen elkaar slechts twee punten op de ranglijst. Dus een gelijk spelletje dan maar? De pot begint om half drie op Sportpark Bateweg Noord aan de Bateweg.

SC Woerden gaat op bezoek bij Aarlanderveen, dat nog riante kansen bezit om met de titel aan de haal te gaan. Aan de Blauw-witten de sportieve taak om roet in het Aarlanderveens eten te gooien. Om half drie wordt er begonnen op Sportpark Polderpark aan de Aarlanderveenseweg.