Logo MontfoortMontfoort had nog wat goed te maken. Het 4-0 verlies van Bennekom werd maakte duidelijk dat Montfoort nog niet helemaal in vorm was. Vanaf de eerste minuut zette Montfoort druk…

op het Utrechtse DHSC en na 5 minuten was het eerste doelpunt gemaakt door Marck van Baal. Na ruim een kwartier spelen was de 2-0 dichtbij, maar op een aangespeelde kopbal verdraaide Dion Gerritsen zijn knie en moest van het veld af. Even later gevolgd door Nicolai Verbiest met een hamstringblessure.
Tenslotte lukte een tweede doelpunt wel in de 36e minuut en was de 2-0 een feit waarvoor Eddy Vorm tekende. Toen werd Montfoort wat slordiger en daar maakte DHSC dankbaar gebruik van: 2-1. Even later vergrootte een vrije trap van Chris Resida de voorsprong waarop met de 3- de thee werd opgezocht.

In de tweede helft wist DHSC nauwelijks een vuist te maken. Slechts één keer kwamen de Montfoorters onder druk te staan. Maar de 3-1 stónd en Montfoort kon zich in de handen wrijven. Door dit resultaat houdt de ploeg van trainer Aart Jan van Boksel aansluiting bij de top.