Logo THORAfgelopen zaterdag 3 september stond de eerste competitiewedstrijd voor THOR op het korfbalmenu. Een nieuw seizoen, een nieuwe trainer, een iets gewijzigde selectie…

en een hogere klasse. De eerste wedstrijd speelde zich af in Rotterdam tegen Erasmus. THOR begon vol goede moed aan de wedstrijd. Beide partijen trokken om en om ten aanval en er werden veel kansen gecreƫerd. De score ging gelijk op in de eerste helft, wat resulteerde in een 8-7 ruststand in het voordeel van de thuisploeg.

In de rust benadrukte trainer/coach Edwin Vermeulen dat zijn team goed begonnen was en bracht de stand  op 8-8 kwam. Een THOR-dip zorgde ervoor dat Erasmus kon uitlopen tot 14-8. Erg zonde en onnodig, want hierdoor liepen de Harmelense korfballers  de rest van de wedstrijd achter de feiten aan. Toch wist THOR de hoop erin te houden en door te gaan tot het einde om de wedstrijd zo goed mogelijk af te sluiten. THOR wist het verschil nog terug te dringen tot 3 punten, waarna een eindstand ontstond van 19-16.