Logo SDO Na de blamage van vorige week, was het zaak om revanche te nemen tegen BEP uit Purmerend. Na een goede beginfase kelderde het niveau echter en na de…

achterstand kwam SDO niet meer terug en werd er verloren met 15-20.

Bij aanvang van de wedstrijd waren de belangen voor beide ploegen groot. Beide ploegen kunnen namelijk nog kampioen worden. Vanaf het begin was de scherpte aanwezig en nam SDO een voorsprong van 3-1. Vanaf het moment dat de 4-1 discutabel werd afgekeurd ging het bergafwaarts voor de Kamerikers. Dit resulteerde in een 6-10 ruststand.

Na rust kwam er nieuwe energie in de ploeg door drie wissels Vooral Demi Hoogeveen viel goed in met drie scores. Toen de score op 7-10 gebracht werd kort na de rust geloofde iedereen er weer in.

BEP liet zich echter niet wegspelen en wist telkens de score van op rond vier verschil te behouden. Ondanks de wil en daadkracht was het niet genoeg om het tij te doen keren.

Na de wedstrijd bleek de schade mee te vallen. Doordat ook de nummers twee en drie van de ranglijst verloren, staat SDO nog steeds gedeeld bovenaan in de poule.

Foto’s: Anno Visser