Logo CVC Reeuwijk Een gehandicapt CVC Reeuwijk startte zaterdag zo slecht nog niet in en tegen het reeds gedegradeerde Zevenhoven. Het kwam zelf na zo’n 25 minuten aan…

de leiding door Joey Mantjes die vrij spel kreeg om een voorzet op maat van Kieran Dekkers binnen te tikken: 1-0. Daarvoor had Zevenhoven wel al signalen afgegeven niet als schietschijf te willen figureren. Het kwam zelfs even later naast CVC: 1-1. Aksel Koopman bracht CVC uit een strafschop opnieuw aan de leiding: 1-2.

Toen halverwege de tweede helft Zevenhoven de 2-2 produceerde en zelfs de 3-2 op het scorebord toverde, leek voor CVC de toegang tot de nacompetitie ver weg. In de laatste vijf minuten perste CVC Reeuwijk er nog een bloedstollend slotoffensief uit, waaruit eerst Menno Mouthaan de 3-3 scoorde en heel Reeuwijk weer een sprankje hoop kreeg. In de “dying seconds” van de blessuretijd veroverde CVC Reeuwijk nog een vrije schop pal voor het Zevenhoven-strafschopgebied. Die leek in eerste instantie CVC Reeuwijk niets op te leveren, maar de bal werd daarna toch nog in het elfmetergebied van de thuisclub gedeponeerd. Van de daardoor ontstane chaos profiteerde Joep van Keulen die heel Reeuwijk in extase bracht: 4-3 en een plaats in de nacompetitie.

Foto: André van Egdom
Ontlading en blijdschap bij CVC Reeuwijk na het halen van de nacompetitie. Het was wel een dubbeltje op zijn kant!
20 cvc