Logo SC WoerdenOp het toernooi bij vv Montfoort heeft SC Woerden een ongelukkige nederlaag geleden. Tegen de kersverse Mijdrechtse hoofdklasser Argon kwam Woerden na ruim een half uur op voorsprong.

Een prachtige opgezette counter leverden de Blauw-witten een op dat moment verdiende 1-0 voorsprong op, maar binnen twee minuten was de stand alweer gelijk. Vlak voor de thee kwam SC Woerden echter door een ongelukkig eigen doelpunt op achterstand.

In het tweede bedrijf waren de Mijdrechters de betere ploeg, maar ondanks dat vooral optische overwicht kwamen de Argonezen niet tot scoren.

SC Woerden kreeg weliswaar twee uitstekende kansen om de wedstrijd weer in evenwicht te brengen, maar die mogelijkheden waren niet aan de SC Woerden-voorwaarsten besteed.

Op het andere veld trakteerden de voetballers van Montfoort het uit de hoofdklasse gedegradeerde LRC uit Leerdam op een overduidelijke nederlaag van 3-0.

Aanstaande zaterdag speelt SC Woerden tegen LRC en speelt Montfoort tegen Argon. De eindoverwinning gaat dus naar Montfoort of Argon. Woerden kan nog wel op de tweede plaats eindigen, maar dan moet er wel gewonnen worden. De aanvang van beide wedstrijden is half drie op de velden van Montfoort aan de Bovenkerkweg.