Logo De MeernDe eerste tien minuten van de wedstrijd De Meern-Quick ging nog gelijk op, maar in de 16e minuut kreeg De Meern de eerste tegengoal om de oren. Daarna was er van gelijkwaardig…

spel geen sprake meer. Onzekerheid bij De Meern gaf Quick de kans een tweede doelpunt te maken.

De wedstrijd was 35 minuten oud toen Kesly den Haag een vrije trap mocht nemen op 18 meter van de goal maar deze bal ging teveel door het midden waardoor de keeper de bal overtikte. Ook nog twee corners zetten geen zoden aan de dijk en met opnieuw een doelpunt van Quick erbij werd met 0-3 de kantine opgezocht.

De tweede helft begon gezapig tot El Bennay via Kesly den Haag het eerste Meernse doelpunt maakte. Vier minuten later werd dit kleine sprankje hoop weer de grond ingeboord door de 1-4 van het op alle fronten veel sterkere Quick. In de 67e minuut was het weer raak voor Quick.

Vijf minuten later gebeurde dat nog een keer zodat de stand inmiddels op 1-6 stond. Tien minuten voor het eindsignaal werkte Kesly den Haag snel achter elkaar nog twee keer de bal in het Quick-doel, waardoor de eindstand op 3-6 werd bepaald.