Logo ESTO Bodegraven ESTO voetbalde zondag in Bodegraven de topper tegen PVCV uit Vleuten. Op basis van de kansen in het laatste kwartier van de eerste helft had ESTO met een voorsprong…

aan de thee gemoeten. Dat gebeurde echter niet en de brilstand van 0-0 stond in de rust op het scorebord. In de 54e minuut opende PVCV de score uit een merkwaardig vallende bal die vanaf de lat pardoes voor de schoenen van de rood-wit geblokte aanvaller viel. ESTO was even de scherpte kwijt en dat leidde in de 59e minuut tot de 0-2. Een mooie pass diagonaal over het veld speelde de linksbuiten uit Vleuten vrij. Zijn afgemeten voorzet werd onhoudbaar afgerond.

Met nog een half uur op de klok pakte ESTO de draad weer op en voetbalde naar hartenlust richting het Vleutense doel. Een hard en stuiterend schot van Tim van de Lagemaat vanaf ongeveer 35 meter diagonaal voor het doel werd door de keeper niet goed beoordeeld. De 1-2 aansluiting gaf ESTO vleugels en PVCV moest steeds verder terug. Het regende corners voor het Vleutense doel, maar ook de laatste in de 92e minuut bracht niet het doelpunt voor een absoluut verdiend punt.

Foto: RTV Bodegraven
Het regende corners voor het Vleutense doel
49 esto