Logo SCH44 De voetballers van SCH’44 speelden zondag in Harmelen tegen Pancratius uit Amsterdam. Vanwege blessures en ziekmeldingen moest René van der Kooij…

enkele wijzigingen in de basis doorvoeren. SCH startte rommelig en onwennig en creëerde weinig kansen. Ook Pancratius speelde geen hoogstaand voetbal maar creëerde wel kansen. In de 36e minuut was het dan ook raak. Shaquille Djairin kreeg de mogelijkheid van twintig meter te schieten. Dit deed hij met zijn buitenkant rechts en hij krulde de bal met veel gevoel over Nick Mansveld. Het viel op dat SCH de koppies niet liet hangen en op zoek ging naar de gelijkmaker.

Dit werd in de tweede helft voortgezet, sterker, de heren uit Badhoevedorp waren de laatste vijfenveertig minuten niet meer gevaarlijk. SCH ging de volle strijd aan. Nadat in de 78e minuut Pancratius ook nog eens met tien man kwam te staan waren de Harmelaren helemaal niet meer te stoppen. Maar er stond één man in de weg, de uitblinkende doelman van Pancratius Stijn Morsch. Werkelijk elke bal, links, rechts, boven en onder wist hij op miraculeuze wijze te pareren. Niet verdiend dit verloren potje maar het positieve was dat SCH veerkracht toonde.

Foto’s: Marco Vos