De voetballers van Meerssen ondernamen de verre reis vanuit Limburg naar De Meern om het op te nemen tegen de rode lantaarndrager. Deze keer was De Meern aangevuld met spelers uit de JO19-1. Al meteen zette Prins een goede solo in, een klein tikje bracht hem uit balans, net te weinig voor een penalty. Twee minuten later volgde een overtreding van Agyapong, voordeel volgde voor de bezoekers die daar meteen gebruik van maakten en het speeltuig in de touwen schoot. Een poging van Hugo Peters op de gelijkmaker mislukte. Revanche van Meerssen leverde binnen acht minuten de 0-2 op.

Een pittige overtreding van Cats leverde de gele kaart op. Kort voor rust zette Sven Jansen Bob Prins alleen voor het doel, die de bal in handen van de keeper schoof. De kleedkamer werd opgezocht met 0-2.

Het eerste deel van de tweede helft was saai. Daarna waren er wel wat acties van De Meern, maar die leverden geen doelpunten op. Vlak voor tijd kreeg De Meern een vrije trap na een smerige overtreding op Waltman, maar het schot van Peters miste het doel. In de toegevoegde tijd redde Swanink bij een schot van Meerssen. Met 0-2 verloren de Oranjehemden ook nu weer.