Zaterdag 20 juli is weer de jaarlijkse Open dag bij FC Utrecht. Dan kan het publiek kennis maken met de voetballers en stafleden voor het nieuwe seizoen.

Dit jaar is de presentatie in handen van presentator en verslaggever van RTV Utrecht René van den Berg, zijn vaste analist Gert Kruys en Korneel Evers. Deze drie heren zijn bekend van het RTV Utrecht-programma ‘Een Berg Sport’. Zij nemen het voorstellen van de spelers en stafleden van het eerste elftal en de beloftenploeg van FC Utrecht voor hun rekening.

De Open Dag begint zaterdag om twaalf uur. Dan is iedereen welkom op het voorplein van stadion Galgenwaard waar van alles te beleven is voor jong en oud. En wie geluk heeft kan proberen een handtekening te bemachtigen van een van de FC Utrecht-spelers.

Om twee uur gaan de hekken van het stadion open en is iedereen welkom om de presentatie, die om half drie plaatsvindt, mee te maken. Om vijf uur is deze Open Dag, waar ieder jaar weer enorm veel belangstelling voor is, afgelopen. De entree is gratis.