Logo Siveo De succesvolle reeks van Siveo is door Rohda gestuit. Na een 2-0 ruststand moesten gasten in Bodegraven met 3-0 buigen. De start van Siveo was bepaald niet goed.

Mogelijk dat er in die eerste fase onzekerheid sloop in de Zegveldse gelederen door absentie van goalie Erik Streng. Al in de vierde minuut was het dan ook raak voor de thuisclub toen hun spits Wessel Sterk een fraaie aanval bekroonde: 1-0. In de loop van de eerste helft krabbelde Siveo duidelijk terug en kreeg het ook wel mogelijkheden. Gerwin Verlaan treuzelde te lang, toen hij alleen voor de goalie kwam. Terwijl Siveo aandrong op de gelijkmaker was het wederom spits Sterk die koppend profiteerde van miscommunicatie in de Zegveldse defensie: 2-0.

Na de pauze wilde Siveo nog wel aanzetten. Met name de ingevallen Luuk Blonk was dichtbij de aansluitingstreffer, toen hij fraai werd vrijgespeeld door Gerwin Verlaan. Maar ook Rohda liet zich niet onbetuigd en de jeugdige Siveogoalie Dave Verhoef hield de bezoekers een paar keer knap in de wedstrijd. Hij was echter kansloos op het afstandsschot van Westmaas: 3-0. Het betekende de beslissing en zette de Zegvelders weer met beide benen op de grond.

Foto’s: Dick van den Hoeven