Logo Voetbal 10 De twee koplopers van de vierde klasse voetbalden zaterdag in Bodegraven tegen elkaar, Rohda’76 en FC Oudewater. Sjoerd Wiltenburg van Oudewater kon nog voor de…

aftrap van het wedstrijdformulier worden geschrapt, door een tijdens de warming-up opgelopen blessure. In het eerste kwartier leken de spelers van Rohda over de bezoekers heen te lopen. Diverse pogingen werden echter om zeep geholpen. Geheel tegen de verhouding in viel de 0–1 aan de andere kant, een goed voorgegeven vrij trap van Djardo Boele werd uiteindelijk door Menno Venhof twee minuten voor de thee tegen het net gewerkt.

Rohda zette er in het begin van de tweede helft even een tandje bij en er volgde een ware bestorming van het Oudewaterse doel met als uiteindelijk resultaat in de 54e minuut de gelijkmaker. Hierna kwam de volgende Oudewaterse wissel in het veld. Laurens de Vor, terug van een blessure, verving aanvoerder Gijs Kautz. En het moet gezegd, het ging wel wat beter lopen, maar de stand bleef ongewijzigd.

Foto: Kees van de Wilk
Chris Nap koppend in actie voor Rohda ’76
39 rohda