Logo MSVMSV’19 voetbalde zondag in Vleuten tegen PVCV van wie thuis in Montfoort met 5-4 was gewonnen. PVCV had een stugge verdediging, onder leiding van veteraan Tim Fokkenrood (39)…

en hanteerde de “lange Bal” waarbij het rekende op haar aanvoerder, de inmiddels 41-jarige Martijn Steenhoff. In de twaalfde minuut leidde balverlies op het middenveld van MSV tot een wilde trap naar voren, die knap werd gecontroleerd door Steenhoff die met een lobje MSV-doelman Wesley Oostrom verschalkte, die op zijn beurt wat te ver voor zijn doel stond: 1-0. Dit werd ook de ruststand.

In de tweede helft kwam MSV wat beter uit de startblokken, maar ook nu bleef de PVCV-verdediging, daarbij meerdere malen geholpen door vrouwe Fortuna, op de been. Een supermoment voor MSV vormde een 1-2tje, opgezet door Roy Gruters, maar zijn eindschot verdween centimeters langs de voor MSV verkeerde kant van de paal.

Bijna was PVCV-er Jaouad Amjahid bij een verdubbeling van de score, maar Wesley Oostrom stond op zijn post en voorkwam dat de spanning uit de wedstrijd verdween. Ook in het resterend kwartier kon Amjahid, ondanks een aantal fenomenale acties van scoren worden afgehouden en bleef MSV hopen op de gelijkmaker, maar die kwam niet.